Cum să ai net pe viaţă?

Cum să ai net pe viaţă?

Între noi fie vorba, cine nu şi-a dorit măcar o dată să ştie cum să aibă net pe viaţă ? ☻

Aveam o vagă idee despre ce voiam să cumpăr când am intrat pentru prima oară într-un  magazin întrebând de routere wireless. Mă stăpânesc şi acum cu greu să nu izbucnesc în râs când îmi aduc aminte. Eram în culmea fericirii că urma să am net portabil, pe viaţă în dispozitivul acela minune, fără să mai plătesc vreodată abonament la net. Cum eu şi tehnologia ”nu prea facem casă bună”, mi se părea total justă părerea mea.

Am căutat ce am căutat şi un milion de secunde mai târziu, am ajuns  într-un final la raft. ˝Am ochit˝ două routere care îmi plăceau. Bineînţeles din cauza culorii. De ce? Aşa a fost să fie. Ambele erau albe şi pentru că nu mai ştiu. A fost deosebit de greu să mă decid, având în minte aceşti parametri. După îndelungi deliberări, am ales drept câştigator un router TP-link doar pentru că undeva pe cutie scria mare alb pe albastru că sunt -citez ”numarul 1 in lume” :). Sigură din fire mi-am zis că asta era. Evrika! Cu un soi de mândrie, mă duc la casă, plătesc că na’ – acum aveam oficial „cel mai tare router din parcare”. Mai mult decât atât, era cam tot ce mi se părea relevant în materie de routere.

În fine după ce am  plătit, am ieşit. Şi abia acum avea să înceapă adevărata aventură. Ajunsă acasă, am început să desfac pachetul  ˝magic˝ şi m-am pomenit cu o ciudăţenie de aparat şi un script care mă învăţa cum să-l folosesc; intru, ˝click-uiesc˝, dau, şterg, mă loghez, mă deloghez. Toate astea ca să aflu că un router wireless e complet inutil fără un cablu de net şi poţi face asta contractând un ISP provider. Pe scurt, a trebuit să-i chem pe “ăştia” cu netul şi să platesc netul lunar. În acel moment, toate visele mele de a avea  în sfârşit net mobil, nelimitat pe viaţa au fost spulberate. Din seria- o data-n viaţă…net mobil, nelimitat şi pe viaţă nu a inventat nimeni până acum. Doar imaginţia mea ˝a fost in stare.˝

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu recunosc  că tehnologia îmi dă un soi de adrenalină uneori. Doar cea, pe care nu o stăpanesc cum trebuie. 🙂 Am simţit să împărtăşesc cu voi ˝sobra˝ întâmplare. Vă rog- fără prea multe accese de râs, dragi cititori, da? Că şi voi aţi fost odată ca mine.

P.S.­: Între noi fie vorba, cine nu şi-a dorit măcar o dată să ştie ˝cum să ai net pe viaţă?˝ Şi pe deasupra- gratis.

marina

A firm believer. 100% WRITING WITH SOUL. I exist to write, I write to exist!

Lasă un răspuns

Close Menu