10 lucruri la îndemână de făcut vara asta

10 lucruri

la îndemână de făcut vara asta

😎🏝🌬🌬🌊🌊Plaje exotice din Bali sau cocktailuri apetisante care ne fac din ochi, în timp ce dăm scroll down pe pagina de Facebook. Miroase și a puțină invidie față de tot acest arsenal de vacanță, stalkuit pe paginile tuturor prietenilor virtuali. Adevăr sau provocare? Ce-ar fi să le avem pe amândouă? Să avem un timp genial, combinat cu niște activități absolut faine, pe care le avem cu toții la îndemână, fără să fie nevoie să cheltuim o avere ca să le obținem. Vara asta am hotărât să încerc o alternativă. Asta nu exclude și o vacanță sau o deplasare la mare distanță de casă. Puteți să le personalizați după cum vi se aliniază constelațiile pe cer sau altceva 😉  Știu, pare ușor imposibil dar am adunat la un loc toate acele experiențe mișto, fără să fie nevoie să scoatem prea mulți bani din buzunar sau să mergem la capătul pământului ca să le obținem. Suntem mileniali, sau nu mai suntem? Ele sunt chiar aici, chiar acum gata de pus în practică. 

  1. Scoate bicicleta la o plimbare! 🌞🌇🌄🕶Adierea răcoritoare a vântului îți va ura bun venit și te va purta pe cărări și poteci (ne)obișnuite, fiind o activitate plăcută și relaxantă. Ia-ți și ceva apă și stay hidrated. Eu așa am descoperit locuri, străduțe noi pe care nu merg de obicei. You name it, you get it!
  2. Petrece o oră în parc!🌞🌇🌄🕶 Dacă orașul în care locuiești a fost binecuvântat cu o oază de vegetație atunci pe ea….eu îmi iau de obicei și o carte și citesc pe o pătură, acolo în parc. Poți să pictezi dacă ai talent sau să faci exerciții fizice sau orice altceva îți mai trece prin cap.
    10 lucruri de facut vara
    10 lucruri de facut vara
  3. Ia-ți prietenii la o băutură rece cu vedere!💛💛💛 Dacă ai auzit de așa numitele rooftop bar/restaurants, dă o căutare pe Google și voila…gând la gând. Am descoperit un loc cu o super priveliște chiar la 15 minute de unde locuiesc.
  4.  Fă o ședință foto într-un loc neobișnuit!🌊🌊🌊🧜‍♀🧜‍♂ Poate fi orice, de la o clădire părăsită din anul 1900 sau o biserică fortificată sau un loc cu panoramă care îți place în mod special. Eu am găsit niște locuri absolut superbe cu street art unde aș vrea o astfel de sesiune fun. E distractiv și se află chiar sub nasul tău! Mă refer la fericirea de după :))))
  5. Privește stelele!🌠🌇🌠 Îți spun un secret, pe care l-am aflat de la o bună prietenă- Ioana mea, și anume că există o perioadă în care se pot vedea ploi de stele căzătoare și asta se întâmplă ghici….. când?!!! Fix în august, între 17 iulie-24 august se întâmplă Perseidele, dar ca să le vezi  pe orașul tău poți da personalizat o căutare AICI. Așa am aflat că cea mai bună vizibilitate în Sibiu, (unde locuiesc) o să o am  pe  12 și 13 august. Check this out!

Ce mai rămâne de făcut e să îmi iau pătura și un ceai și să ies la vânătoare de vise îndeplinite în curând.

  6. Fă-ți timp de un pic…pic….picnic! 😎😎😎Voie bună, de-ale gurii și natură din plin…cam asta te așteaptă dacă alegi să lași umbra casei pentru umbra unui copac falnic. Mmmmmm, plus un coș plin cu bunătăți care să îți lase gura-apă!

idei de vacanta
idei de vacanta

7.Du-te la un concert/târg în aer liber!🎡🎊🎀Vara, astfel de evenimente se găsc la tot pasul. Având marele noroc să locuiesc în Sibiu, găsesc tot timpul ceva de făcut în Piața Mare….

8.Privește răsăritul sau apusul! 🌞🌇🌄🕶Sau cum spunea un autor celebru- Arthur Conan Doyle în Sherlock Holmes: 

Cât de dulce este aerul de dimineață! Vedeți cum un mic nor plutește ca o pană roz de-a unui flamingo gigantic. Acum marginea roșie a soarelui se împinge deasupra unui cârd de nori. Cât de mici ne simțim cu ambițiile și încercările noastre mici în prezența marilor forțe elementare ale Naturii! “

9.Hai la ștrand!🌊🌊🌊🎯🧜‍♀🧜‍♂ Vrei să te și bronzezi, vara asta? Ștrandul e soluția. S-a făcut! Așa ai parte și de bronz, și de înnotat în apă, faci și ceva economii iar distracția vine ca bonus etc. 

idei vara
idei vara

10.Petrece o zi în hamac! 🌄🕶😎Doar imaginează-ți cât de tare poate fi. Eu am încercat-o de multe ori și chiar se merită. E must pentru toți cei care caută o experiență memorabilă sau efectiv un mijloc de relaxare în inima naturii . Poate fi în parc, e musai ca zona să fie verde și departe de lumea dezlănțuită. PEACE & LOVE!

Dacă v-a plăcut topul creat de mine, ridicați o mână sus și un coment la postare. Dacă se adună suficiente și mai veniți și voi cu idei o să le adaug în articol, deci…. care ce zice?💛💛💛

Pe curând,

Marina

marina

A firm believer. 100% WRITING WITH SOUL. I exist to write, I write to exist!

Lasă un răspuns

Close Menu