Varicose plus

Conținutul

  Adauga o alerta de pret redus Varicose plus Aveţi probleme cu durerile de picioare sau cu picioarele umflate, vă dor tălpile sau suferiţi de alte probleme similare, cauzate mai ales de statul în picioare sau de diabet?

  varicose plus

  Dacă da, atunci aceste şosete sunt făcute tocmai pentru dvs. Reduc reţinerile de apă, ajută la eliminarea acidului lactic în timpul sportului şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui.

  varicose plus

  Îmbunătăţesc circulaţia sângelui, ameliorează durerile varicose plus umflarea picioarelor, reduc reţinerile de apă şi ajută la ameliorarea varicelor. Pe lângă funcţiile medicinale, un alt avantaj al acestor ciorapi constă din faptul că sunt foarte confortabili datorită materialului şi confecţionării de calitate.

  varicose plus

  Confortul şi discreţia în timpul varicose plus sunt sporite de culoarea neagră universală şi de ţesătura fină, care nu incomodează în niciun pantof.

  Veţi aprecia aceşti varicose plus şi atunci când călătoriţi cu avionul, datorită faptului că funcţia lor de compresie reduce oboseala picioarelor.

  varicose plus

  Varianta unisex şi mărimea universală, sunt alte avantaje ale acestor ciorapi făcuţi pentru toată lumea. Detalii: 2 perechi de ciorapi în pachet arată ca ciorapii normali, foarte discreţi unisex: pentru femei şi bărbaţi îmbunătăţesc circulaţia sângelui varicose plus durerile şi umflăturile de picioare ajută la ameliorarea varicelor şi a aşa-ziselor simptome "păianjen" ajută în caz de dureri de picioare şi de tălpi reduc reţinerile de apă excelenţi pentru sport împiedică formarea şi ajută la degradare acidului lactic excelenţi pentru călătorii cu maşina, cu trenul, cu autobuzul, cu avionul pentru toţi cei care au un loc de muncă sedentar pentru toţi cei care stau toată ziua în picioare la serviciu, acasă, la cumpărături, la sport, oriunde practici, eleganţi, moderni se poartă confortabil, varicose plus imediată de uşurare culoare: neagră mărime: universală de la femei şi bărbaţi - datorită materialului vin bine oricui Caracteristici.

  varicose plus