Lucruri interzise pacientilor cu varice

Muncă varicoză, Varicoza – problema femeilor

Conținutul

muncă varicoză

Știri Pe langa faptul ca sunt dureroase, varicele sunt si inestetice, mai ales pe picioarele unei femei. In cazul in care si muncă varicoză suferi din cauza lor, ar fi indicat sa muncă varicoză la o metoda de tratament.

muncă varicoză

Varicele reprezinta cea mai frecventa boala a venelor si se caracterizeaza prin dilatatii patologice si permanente ale venelor care apartin sistemului venos superficial. In general, varicele se regasesc la nivelul membrelor inferioare, pe gambe si pe muncă varicoză.

tromboflebita

Aceasta boala poate aparea atat la femei, cat si la barbati, indiferent de varsta, desi conform studiilor efectuate, cele mai dese cazuri de varice sunt intalnite in randul femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 50 de ani. Principale cauze ale aparitiei varicelor sunt: mostenirea genetica efortul muscular intens muncă varicoză prelungit sedentarismul statul prea mult timp pe scaun obezitatea care duce la leziuni ale peretilor venosi dereglarile hormonale: pubertate, menstruatie, sarcina, menopauza.

muncă varicoză

Cum se manifesta? Primele simptome ale bolii se caracterizeaza prin stari de oboseala, amorteala si senzatie de greutate la nivelul gambei. Toate aceste manifestari apar dupa ore intregi de stat in picioare, dupa depunerea unui efort intens sau dupa stat un timp indelungat pe scaun. Muncă varicoză, mai pot aparea modificari de culoare sau ingrosarea venelor, inflamatii ale pielii, ceea ce poate insemna muncă varicoză forma grava de boli vasculare, care necesita o asistenta medicala de urgenta.

muncă varicoză

Metode de tratament.